Swarovski elements наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Bling Bling ВЕ НАГРАДУВА! Алка со Swarovski elements!

1. Стисни "LIKE" на Swarovski elements BlingBling
2. Стисни "SHARE" на сликата
3. Напиши Име и Презиме во коментар.

Победникот ќе биде објавен во ПЕТОК на 28.10.2016 година.