Slim Line Club подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Slim Line Club ПОДАРУВА!

 Споделете ја фотографијата поставена на Facebook страницата, станете фан, напишете го своето име и презиме во коментар и освојте SLC Beauty Body Антицелулитен крем.

На 28.10.2016 година ќе биде прогласен еден добитник.

Дознајте повеќе за SLC Beauty Body http://bit.ly/23Svlpn