Бутик FANCY наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА!

СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е:

1.Задолжително притиснете Like на Facebook страницата

2.Јавно споделете ја објавата на вашиот профил и фотографијата со ташната што сакате да ја добиете

Наградната игра трае до 02.11.2016 година, а добитникот ќе биде избран по случаен избор