Имунобор повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Викенд Наградна игра- Детско Здравје !

Имунобор Кидс АКТИВ сируп
Еден од Вас ќе го добие Црвениот огнен мајмун на среќата

За учество потребно ви е :
1. ДА СТАВИТЕ ЛАЈК НА СТРАНАТА Имунобор
2. ДА ОДГОВОРИТЕ ТОЧНО НА СЛЕДНОТО ПРАШАЊЕ:
- Каков вкус има Имунобор кидс АКТИВ сирупот?

Наградната игра ќе трае до 30.10.2016 година.
Победникот ќе биде објавен на 31.10.2016 година.