Култура - Свет на книгите Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Култура доделува 3 примероци од „Лажго“. 

Сите што ќе учествуваат до недела 30.10.2016 до 21 часот ќе бидат потенцијални добитници на овој подарок.

Се што треба да направите е да ја посетите Facebook страницата, да ставите лајк на објавата поставена на страницата и во коментар да го напишете Вашето име. Исто така на крај споделете ја објавата.

Имињата на 3-те добитници ќе бидат објавени веднаш по завршувањето на наградната игра.

Избраните добитници ќе можат да си ја подигнат книгата на денот на самата промоција на романот „Лажго“, која ќе се одржи во понеделник 31.10.2016 во книжарницата Култура на плоштадот Македонија во Скопје.