Есенска наградна игра на Бутик Анел

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ЕСЕНСКА НАГРАДНА ИГРА

Бутикот Анел повторно ве изненадува! Овојпат ќе биде доделен вредносен ваучер од 3000 денари!

Се што треба да направите е:

  • Like на Facebook страната 
  • да ја споделете страната на ѕидот од Вашиот фејсбук профил
  • да испратите слика во порака од некои купени производ/и во Anel која подоцна ќе биде објавена на Facebook страната со Ваше име и презиме

Сликата ќе влезе во трка за наградната игра доколку ги исполнувате горенаведените правила!

Сликите можат да се испраќаат во порака од 28.10.2016 заклучно со 06.11.2016 година.На 07.11.2016 година стигнатите слики кои ги исполнуваат правилата ќе бидат објавени на страната и тогаш започнува собирањето на Like! Сликата која ќе собере најмногу лајкови заклучно со 30.11.2016 година ќе биде победник во оваа наградна игра и ќе го добие ваучерот од 3000 ден!

Ваучерот ќе може да се искористи во бутикот Anel во Охрид или во Скопје!