"Виолет" Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!

Посетете ја Facebook страницата, јавно споделете ја објавата на Вашиот профил и станете добитник на панталони.

Наградната игра ке трае до 03 ноември 2016 ,кога и ќе биде избран добитникот.