Дримленд Игротеки - Dreamland Playgrounds наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Дримленд Аеродром 1 ве наградува!

Се доделува x1 ГРАТИС РОДЕНДЕН и x2 ВАУЧЕРИ ОД 1000 ДЕНАРИ во Дримленд Аеродром 1! 

Промоцијата важи само за Дримленд Аеродром 1 и наградите може да се искористат од 05.11.2016 до 31.12.2016 година.

Притиснете like, ставете share и погодете кое делче недостасува од Дримленд сложувалка поставена на Facebook страницата. (одговорите пишете ги во коментари)

ВАЖНО: постов споделете го јавно (public).

реќните добитници ќе ги објавиме на 05.11.2016 година.