Za-Za Underwear наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Za-Za Наградна игра!

Za-Za ве наградува! Како? Споделете ја Facebook страната на ѕидот од Вашиот фејсбук профил. На сликата гледате 3 омилени парчиња на долна облека од За-За! Одберете го Вашето омилено парче со стискање на соодветниот знак кој се наоѓа над секое од парчињата облека! Тоа парче облека кое ќе собере најголем број на: смајли wow, срциња или лајкови, ќе биде доделено на 30.11.2016 година по случаен избор на некој од соодветната група која има најмногу: лајкови, срциња или смајли wow!

Пример:

1.Ја споделувате страната на Вашиот ѕид

2. Стиснувате LIKE бидејќи под знакот LIKE се наоѓа вашето омилено парче облека

3. На 30ти доколку групата со LIKE би била најбројна,од истата по случаен избор се доделува парчето облека што е во најбројната група!