Наградна игра на Bio Cosmos

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СЕ ДОДЕЛУВААТ 1 ЗЕОЛИТ ВО КАПСУЛИ И 1 ОРГАНСКА АШВАГАНДА ВО КАПСУЛИ!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ! Оваа седмица (28.10.2016-04.11.2016) ќе бидат доделени 1 зеолит во капсули и 1 органска ашваганда во капсули.

Споделете ја објавата поставена на Facebook страната на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие 1 зеолит во капсули и 1 органска ашваганда во капсули, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака 07.11.2016 година на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата поставена на Facebook страната

Изборот се прави од седум страни кои што биокосмос ги има на facebook, а тоа се: Биокосмос Битола; Биокосмос Велес; АРОНИЈА ЗДРАВА ХРАНА; Биокосмос Охрид; Bio Cosmos; Биона продавница за здрава и органска храна; BioCosmos продавница за здрава и органска храна.