BU Makedonija наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

BU ви подарува!

За да станете потенцијален добитник на некои од производите на BU потребно е:

1. Посетете ја Facebook страницата

2. Споделете ја фотографијата и напишете кој #BU мирис најмногу Ви се допаѓа:#GoldenKiss#Trendy или #MySecret!?