Art nails Saska Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!

1.Споделете ја фотографијата поставена на Facebook страната, на Вашиот профил;
2. Напишете го Вашето име и презиме во коментар на фотографијата;
3. СПОДЕЛЕТЕ УШТЕ ЕДНА ФОТОГРАФИЈА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ СЕ ДОПАЃА.

Добитникот ќе биде одбран на 20.12.2016 година во 10 00 часот, со цел поклон нокти за НОВА ГОДИНА 2017.