Kairos Planet наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Се доделува стандарден пакет од 125$.

Се што треба да направите е:

1. Кликнете лајк на Facebook страната КаиросПланет Битола
2. Споделете ја сликата (Јавно)
3. Во коментар напишете Име и презиме

Мора да ги извршите сите чекори за да учествувате во наградната игра.
Среќниот добитник ќе биде избран на 15.11.2016 преку random.org