Violeta Baby наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

VIOLETA Double Care ПОВТОРНО ПОДАРУВА!

Споделете ја содржината на Вашата торба со сите потреби за Вашето бебе !!!
Притиснете Like на Facebook страницата и Share (public) на постот, а најдобрите 3 фотографии ќе добијат подарок 1 пакување VIOLETA DOUBLE CARE JUMBO пелени.) :) :

Среќните добитници ќе бидат прогласени на 01.11.2016 година во 12 часот.