Bioten наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Bioten подарува!

Само еден чекор Ве дели од совршена хидратација.

Споделете ја фотографијата поставена на Facebook страницата и напишете кој вид на Skin Moisture одговара на Вашето лице - со 100% екстракт од памук за сува/осетлива или со 100% екстракт од дуња за нормална/комбинирана кожа? 

Добитниците ќе бидат одбрани по случаен избор.