PERSIN Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Се што треба да направите е:

  •  Like на Facebook страната 
  • да ја споделете објавата на Вашиот Facebook профил
  • во коментар на објавата напишете кој број на обувки Ви одговара и која боја

Наградната игра трае до 02.11.2016 година.