Наградна игра на Dormeo!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Dormeo!

Oваа овчичка се чуди која боја на Warm Hug да ја одбере...

Посетете ја Facebook страницата на Dormeo и во коментар на поставената слика напишете ја бојата што вие би ја одбрале (1.,2.,3. или 4.). Потоа споделете ја сликата јавно на Вашиот профил. Можеби токму вас оваа овчичка ќе Ве награди со еден сет.

Наградната игра трае до 04.11.2016 година.