Амајлија Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!

По повод првиот роденден на Амајлија Подароци ќе бидат доделени производи по Ваш избор. Се' што треба да направите е да:
~ Кликнете ,,Like" на објавата поставена на Facebook страницата;
~ Кликнете ,,Сподели" (јавно) на објавата;
~ Наведете во коментар кој од производите најмногу Ви се допаѓа.

Среќниот добитник/чка ќе биде објавен/а на фан страната на 09.11.2016 (среда).