Наградна игра на Anabella Beauty!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Anabellа ВЕ НАГРАДУВА!

Подарок за еден среќен добитник, НОВАТА ПУДРА Double Wear Nude
Cushion Stick Radiant Makeup од Estee Lauder Makedonija.

Се што треба да направите е следново:

1.Кликнете LIKE на Facebook страната и на постот.
2.Во коментар напишете која е девојката што е ЗАШТИТНО ЛИЦЕ на пудрата.
3.Во истиот коментар ТАГИРАЈТЕ ја официјалната страна на Estee Lauder Makedonija.
4.СПОДЕЛЕТЕ ја објавата.

Извлекувањето на среќниот добитник е по случаен избор на 06.11.2016 година во 17:00 часот.