Family Shoe Store "Staro Borovo" наградува!

Рејтинг на корисник:  / 5
AddThis Social Bookmark Button

Започнува ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА !

Се што треба да направите е да ја ЛАЈКнете Facebook страницата, да ја споделите и под текстот со слика да оставите коментар.

Со тоа станувате потенцијален добитник на ваучер од 1000 денари, кој ќе можете да го користите при купување на обвки од продавницата, која се наоѓа во Старата Скопска Чаршија. 

Наградната игра трае до 12.11.2016 година.