Фармаген Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Фармаген!

За да бидете потенцијален добитник на еден Beautin Collagen со вкус по Ваш избор, се што треба да направите е да напишете во коментар на објавата поставена на Facebook страницата за што Вие го користите колагенот и да ги повикате Вашите пријатели да го like-нат Вашиот коментар.

Потоа потребно е да ја споделите објава на Вашиот профил (со опција public).

Победник е оној кој што ќе собере највеќе like-ови на својот коментар, а кој воедно ја споделил оваа објава на својот профил (под опција public).

Победникот ќе биде прогласен на 08.11.2016 година во 12:30 часот.