Swarovski elements повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Bling Bling ПОВТОРНО ВЕ НАГРАДУВА! ОБЕТКИ со Swarovski elements!

1. Стисни "LIKE" на Swarovski elements BlingBling
2. Стисни "SHARE" на сликата
3. Напиши Име и Презиме во коментар и одбери ја бојата што ја сакаш.

Победникот ќе биде објавен во понеделник на 07.11.2016 година.