Violeta Baby Makedonija повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна сложувалка !

Се што треба да направите е LIKE на постот поставен на Facebook страницата, SHARE (public) на истиот и очекувајте награда !!

Пишете кој одговор е точен - под А, Б или Ц! 

А на 03.11.2016 во 12 часот ќе бидат доделени 3 пелени VIOLETA DOUBLE CARE JUMBO.