Мое дете Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Мое дете!

Eден од Вас ќе биде награден со сет од Nose Frida аспиратор и назален спреј од диво оригано Probotalife.mk

Правила на учество: 
1. Like за Facebook страната
2. Споделете ја фотографијата на Вашиот ѕид , напишете во коментар кој е брендот на назалниот спреј од диво оригано.

Добитникот ќе биде одбран по случаен избор.

Наградната игра трае до 06.11.2016 година.