Е-Продавница Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра по повод отварањето на новата страница Е-Продавница!

Ќе биде избран 1 добитник и тој ќе добие ваучер од 3000 денари да го искористи во Е-Продавницата.

Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра е:

1.Тагирјате 15 пријатели во коментар.
2.Лајкнете ја Facebook страницата.
3.Лајкнете ја објавата поставена на страницата .