Наградна игра на Slim Line Club

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СТАНИ ФАН, СПОДЕЛИ И ОСВОЈ ПОДАРОК

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ?
1. Да бидете фан на Slim Line Club
2. Да ја споделите објавата (public) јавно на Вашиот профил
3. Да оставите податоци во inbox за да Ви биде доставен подарокот( Име и Презиме, телефон, адреса и емаил)

ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ? 
ЕДЕН ГРАТИС ПРОИЗВОД И 20% ПОПУСТ НА СЛЕДНАТА НАРАЧКА!

* Едно лице може да добие само еден подарок.
* Наградната игра трае дo 04.11.2016 година од 9:00 -16:00h.