eBay MK наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Се подарува часовник GUESS!

За да станете потенцијален добитник потребно е:

1. Стисни "LIKE" на eBay MK 

2. Стисни "SHARE" на сликата поставена на страницата

3. Напиши Име и Презиме во коментар.

Објавата со најмногу лајкови ќе го добие на подарок овој прекрасен часовник GUESS.

Победникот ќе биде прогласен на 13.11.2016 година - недела.

Напомена: ДОКОЛКУ ИМА ЛАЈКОВИ ОД ЛАЖНИ ПРОФИЛИ, ПРОФИЛИ ОД СТРАНСТВО И СЛ. ИГРАЧОТ ЌЕ БИДЕ ИСКЛУЧЕН ОД НАГРАДНАТА ИГРА.