Тонус наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Тонус- Лебот на иднината повторно наградува!

Колку сте задовoлни, и какви се Вашите впечатоци од користење на ТОНУС – Лебот на Иднината? - "Вие коментирате ние наградуваме".

Се што треба да направите е да станете фан на Facebook страницата, да го споделите постот и да споделите коментар и со тоа станувате еден од потенцијалните добитници на тостери, блендери, престелки, маички и пакет производи од Тонус Лебот!

За повеќе инфомации на: http://bit.ly/2f0Zpx4
Наградната игра трае до 18.11.2016 година.