BioCosmos продавница за здрава и органска храна повторно подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СЕ ДОДЕЛУВА ОРГАНСКО МЕЛЕНО ЗЕЛЕНО КАФЕ!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!
Оваа седмица (04.11.2016-11.11.2016) ќе биде доделено органско мелено зелено кафе. Споделете ја објавата поставена на Facebook страницата, на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие органско мелено зелено кафе, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака на (14.11.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата.

Изборот се прави од седум страни кои што биокосмос ги има на facebook, а тоа се: Биокосмос Битола; Биокосмос Велес; АРОНИЈА ЗДРАВА ХРАНА; Биокосмос Охрид; Bio Cosmos; Биона продавница за здрава и органска храна; BioCosmos продавница за здрава и органска храна.