Нова наградна игра на Имунобор!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВА ВИКЕНД НАГРАДНА ИГРА IMUNOBOR KIDS – ЗА ДЕТСКИОТ ИМУНИТЕТ

За да учествувате во наградната игра:

1. ЛАЈКНЕТЕ ЈА СТРАНАТА НА Имунобор 
2. ОДГОВОРЕТЕ ТОЧНО НА ПРАШАЊЕТО:

Што содржи Imunobor Kids Activ сируп?

Со тоа станувате потенцијален добитник на Црвениот огнен мајмун на среќата.
Наградната игра трае од 04.11.2016-06.11.2016 година.
Победникот ќе биде објавен на 07.11.2016 година.