Skopje City Mall Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Скопје Сити Мол доделува карти за големиот музички спектакл на 19-ти ноември.

Се што е потребно да направите е да ја посетите Facebook страницата и да одговорете точно на прашањето за да станете потенцијален добитник на карти за Scream Music Night.

Добитниците ќе бидат објавени на Facebook страницата.