Trend Shop Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!

Споделете ја сликата поставена на Facebook страницата, на Вашиот ѕид и бидете потенцијален добитник на еден од новите модели на TIMBERLAND.

Наградната игра трае до 15.11.2016 година.

Добитникот ке биде извлечен по случаен избор во 20:00 h.