Култура - Во светот на книгите наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

По повод традиционалниот ноемвриски саем кој ќе се одржи во книжарница Култура од 07.11 до 17.11.2016 год. доделуваме 10 примероци од следните книги:

1. Вдовицата x2

2. Неопходни лаги x2
3. Натерај ме x2
4. Егзибиционист x2
5. Најсреќната девојка на светот x2

Се што треба да направите е да ја споделите фотографијата поставена на Facebook страницата и да го напишете Вашето име и презиме во коментар! Добијте подарок книга, а за останатите наслови не го пропуштајте неверојатниот попуст до 70% за време на саемот.

Сите што ќе учествуваат до петок 11.11.2016 до 21 часот ќе бидат потенцијални добитници на овој подарок. Имињата на 10-те добитници ќе бидат објавени веднаш по завршувањето на наградната игра. Избраните добитници ќе можат да си ја подигнат книгата во книжарница Култура на плоштадот Македонија во Скопје.

=✅Линк до настанот за ТРАДИЦИОНАЛНИОТ НОЕМВРИСКИ САЕМ во книжарница Култура 07.11 - 17.11.2016
Традиционален ноемвриски саем во Култура
#културасаем2016