Продажба на козметика наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

СПОДЕЛИ И ДОБИЈ НАГРАДНА ИГРА!

Се што треба да направите е:

1. Да ја споделите објавата поставена на Facebook страницата ЈАВНО.
2. Да означите некој Ваш пријател во коментар.

10 добитници на вредносни ваучери !!!

Играта трае до 18.11.2016 до 18:00 часот.