Marina Handmade наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

За да учествувате во наградната игра потребно е:

  •  Споделете го постот поставен на Facebook страницата на Вашиот профил
  • Стиснете Like 
  • Предложете здравица во коментар
  • Тагнете ја личноста со која сакате да наздравите

Освојте ги овие прекрасни чаши за вино и уживајте во убавите моменти поминати со саканите!

Наградната игра трае до 11.11.2016 година. 

За подарокот да биде доделен потребни се најмалку 100 споделувања!!!