Аtlas подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

20 АТЛАС LOYALTY КАРТИ!! Во знак на благодарност за вашата доверба, Хотел Атлас Сити Центар Ви подарува картички за ЛОЈАЛНОСТ.(со овие картички добивате 20% ПОПУСТ на сите услуги, храна и пијалоци).

Се што треба да направите за да учествувате и да бидете дел од оваа наградна игра е:

1. Да бидете фан на FB страната и 
2. Да ја споделите јавно оваа слика на вашиот профил.

Наградната игра ќе биде вo времетраење од 2 недели т.е од 05.11.2016 до 19.11.2016

- Добитниците ќе бидат извлечени по случаен избор