Maesta наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Есенски Giveaway од Маеста!

Модното студио Маеста организира giveaway на волнен кариран дуксер (бр.38/М). За да учествувате се што треба да направите е:

1. Like Maesta
2. Like на поставениот пост
3. Направете public share на постот

Победникот ќе биде избран по случаен пат со RANDOM.ORG и ќе биде објавен на 11.11.2016 година.