Olala Bags наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Учествувајте во новата наградна игра на “OlalaBags&Fashion” и освојете ja ова прекрасна женска ташна!

За учество се што треба да направите е:

1.Кликнете ЛАЈК на Facebook страницата

2.СПОДЕЛЕТЕ ја ЈАВНО сликата поставена на страницата

3.При вашето објавување ТАГ-нете најмалку тројца ваши најблиски пријатели.

Наградната игра ќе трае до 10.11.2016 година.