Black Mask Bioaqua наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра!

Се подаруваат 5 Black Mask BioAqua на верните фанови.

Се што треба да направите е да го споделете постот поставен на Facebook страницата.

Добитниците ќе бидат објавени на 15.11.2016 година на фан страната.