Валгус Про Мк повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Валгус Про Мк продолжува да наградува!

Силиконски фиксатор за деца.

За да станете потенцијален добитник на наградата потребно е:

1. Like на објавата поставена на Facebook страницата

2. Јавно споделете ја објавата на Вашиот ѕид на профилот

Наградната игра трае до 15.11.2016 година.