Златен Даб Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Сподели го постот поставен на Facebook страната и освој еден од подароците кои Златен Даб ги подготви за спортска мотивација на своите фанови.

По случаен избор ќе бидат доделени:

  • 1x кул спортски часовник Sigma 15.11 со опции за мерење пулс, потрошени калории и надморска височина
  • 3x пакет лименки Златен Даб Limited Edition

Добитниците ќе бидат објавени на 08.11.2016 во 17:00h