Walkmaxx Македонија наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Walkmaxx Македонија им подарува на оние на кои сакаат да подаруваат.

 :)ЗЗа0За да станете потенцијален добитник на овој подарок потребно е во коментар на објавата поставена на Facebook страницата, да ја означите онаа личност која сакате да ги добие овие папучи. Исто така споделете ја фотографијата јавно на Вашиот ѕид.

:Ч)Ќе бидат доделени едни женски и машки папучи. 

Наградната игра трае до 11.11.2016 година.