Bride to be наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Tимот на Bride to be организира наградна игра за девојките од Прилеп и Битола!

Се што треба да направите за да го добиете овој сет за роденден или моминска забава:

- Да сте од Прилеп или Битола
- Like на страницата Bride to be
- Да ја споделите PUBLIC објавата поставена на страницата
- Во коментар тагнете една Ваша пријателка со која ќе славите!
- Оставете review на страницата! 

Наградната игра трае до 17.11.2016, а добитникот ќе биде објавен на 18.11.2016 година.

Сетот содржи: 1 Декоративна тегличка 10 покани 1 декорирана чаша за славеник 1 мал подарок за славеник (изненадување) 1 венче 11 шноли 11 бонбони 11 notes таблички.