Фармаген продолжува да подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Фармаген продолжува со Facebook подароци.

За да бидете потенцијален добитник на еден Beautin Collagen со вкус по Ваш избор, се што треба да направите е да пронајдете еден од автобусите на ФАРМАГЕН по скопските улици, да сликнете креативно селфи со него и да го објавите на Facebook страната. Победникот ќе го избере тимот на ФАРМАГЕН, а голема улога во изборот ќе игра Вашата креативност. Што покреативно селфи, толку поголема шанса да Ви биде подарен Beautin Collagen со вкус по Ваш избор. 

Победникот ќе биде прогласен на 15.11.2016 година во 12:30 часот.