Наградна игра на Kupi Online

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА !!! 

Наградната игра трае до 11.11.2016 година.

За учество е потребно да ги исполните следниве чекори:

1. Лајкувајте го постот поставен на Facebook страницата
2. Споделете го постот јавно
3. Напишете во коментар "споделено"

Наградата е изненадување!

Добитникот ќе биде објавен на 12.11.2016 година.