Zorica S. Photography подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Zorica S. Photography подарува незаборавна фотосесија и фотографиите од истата.

Потребен е пар дечиња, дечиња (на возраст од 8 до 12 год) , другарки (сестри) или само едно детенце!

Се што треба да направите е следното:
1. Like на Facebook страната
2. Like и Share на постот (Public)
3. Тагнете Ваш пријател кој би сакале заедно со Вас да добие подарок.

Ќе бидат избрани, не еден туку три добитници!

 

Наградната игра трае до 15.11.2016 година.