Unikat Bags Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра!

Учествувајте во наградната игра на "Unikat Bags" и освојте ја оваа прекрасна женска ташна!!!

За учество се што треба да направите е:

1.Кликнете АДД на Facebook страната

2.СПОДЕЛЕТЕ ја ЈАВНО сликата поставена на страницата!

3.При вашето објавување ве молиме ТАГ-нете најмалку тројца ваши најблиски пријатели!

Наградната игра ке трае до 27.11.2016 година!