Kylie Mkd Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Kylie Mkd !

За да земете учество во наградната игра потребно е:

1. Да бидете фан на Facebook страницата на Makeup Proizvodi
2. Да ја споделите објавата поставена на страницата, (public) јавно на Вашиот профил
3. Да оставите податоци во inbox, за да Ви биде доставен подарокот( Име и Презиме, телефон и адреса)

Добитникот ќе добие еден од овие Кylie lip kit matte metallic ( кармин + молив ) !

Наградната игра трае до 11.11.2016 година (петок)