Allga San наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Allga San подарува!

За да учествувате во наградната игра потребно е:

  • Споделете ја објавата поставена на Facebook страницата
  • Напиши го своето име и презиме во коментар

Наградата е пакетче со Allga San производи.

Во петок (11.11.2016) ќе бидат прогласени тројца добитници!