Купи Карти За Се наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Купи Карти За Се Ви подарува влезници за SCREAM MUSIC NIGHT!!!
Петорица од фанови ќе добијат по две влезници и уште еднаш ќе имаат привилегија да уживаат во познатите хитови. Нашата метропола уште еднаш ќе биде домаќин на добро познатите „Црвена Јабука“, легендарните „Ван Гог“ и незаменливата „Рибља Чорба“. 
На 19. ноември во „Метрополис арена“ под називот „Скрим мјузик најт“ ќе се одржи шесточасовен музички спектакл каде ќе настапат познатите музички ѕвезди. 

За да добиете гратис влезници, внимателно следете ги инструкциите :
 

1. Бидете сигурни дека сте фан на Facebook страната
2. Стиснете Like на постот
3. Во коментар на постот напишете го Вашето име и презиме како и името и презимето на Вашиот партнер со кого ќе го проследите концертот.
4. Јавно споделете го постот на Вашиот фејсбук профил
 
 
 
 
Имињата на фановите на кои ќе им бидат подарени влезници, ќе бидат објавени на 17 ноември 2016 година (четврток), а влезниците ќе можат да се подигнат најдоцна до сабота, 19 ноември 2016 година до 14:00 часот на продажното место ½ Југотон во ГТЦ на први кат. 
При подигање на влезниците со себе понесете документ за идентификација.